Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)
Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt), 4.4 out of 5 based on 5 ratings
Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt)
Recept Afdrukken
Het geheim van een geslaagd recept zit niet in een enorme lijst aan ingrediënten, integendeel. Met een kort boodschappenlijstje kan je evengoed lekker en smaakvol koken. Colruyt bewijst dat idee perfect: een kruidige en sappige varkenshaas wordt heerlijk gecombineerd met krieltjes en tomaatjes. Ideaal aan het begin van de lente wanneer de eerste nieuwe patatjes beschikbaar zijn.
Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tomaten (Colruyt)
Recept Afdrukken
Het geheim van een geslaagd recept zit niet in een enorme lijst aan ingrediënten, integendeel. Met een kort boodschappenlijstje kan je evengoed lekker en smaakvol koken. Colruyt bewijst dat idee perfect: een kruidige en sappige varkenshaas wordt heerlijk gecombineerd met krieltjes en tomaatjes. Ideaal aan het begin van de lente wanneer de eerste nieuwe patatjes beschikbaar zijn.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 50minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
50minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Spoel de ongeschilde krieltjes grondig onder koud water. Laat uitlekken.
  2. Meng de krieltjes in een ruime ovenschaal met voldoende olijfolie, peper en zout. Laat 30 minuutjes garen in de oven (180°).
  3. Halveer ondertussen de tomaatjes en meng met de gesnipperde ui, look en peterselie.
  4. Kruid aansluitend de varkenshaas met peper en zout. Bak rondom aan in een scheutje olijfolie.
  5. Meng na het half uur bakken de tomaatjes onder de krieltjes. Schik de varkenshaas in het midden en bestrooi met oregano en tijm.
  6. Laat de ovenschotel nog 20 minuten garen. Serveer met een frisse salade. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*