Het concept van 'Frozen yoghurt' is zo gemakkelijk dat het standaard in je culinaire trukendoos moet zitten. In geen tijd kan je een frisse afsluiter of lekkere snack maken die altijd past. Meer dan (Griekse) yoghurt en bevroren fruit - bosbessen in dit geval - heb je niet nodig.
Het concept van 'Frozen yoghurt' is zo gemakkelijk dat het standaard in je culinaire trukendoos moet zitten. In geen tijd kan je een frisse afsluiter of lekkere snack maken die altijd past. Meer dan (Griekse) yoghurt en bevroren fruit - bosbessen in dit geval - heb je niet nodig.
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Ingredients
- 400 gram Griekse yoghurt
- 400 gram bosbessen of rode vruchten diepvries
- verse bessen afwerking
- enkele blaadjes munt afwerking
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe de yoghurt en bevroren bessen in een degelijke blender. Mix fijn. Het kan even duren voor de bessen volledig fijngehakt zijn.
- Stort uit in kommetjes en houd goed koud tot aan het opdienen.
- Schik er net voor het serveren wat verse vruchten en enkele blaadjes munt op. Smakelijk!
Recipe Notes
Met dit leuke basisrecept kan je eindeloos variëren: een andere fruitsoort, een beetje honing bij de yoghurt,...
Share this Recipe
Speak Your Mind