VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)
Frozen yoghurt van bosbessen
Het concept van ‘Frozen yoghurt’ is zo gemakkelijk dat het standaard in je culinaire trukendoos moet zitten. In geen tijd kan je een frisse afsluiter of lekkere snack maken die altijd past. Meer dan (Griekse) yoghurt en bevroren fruit – bosbessen in dit geval – heb je niet nodig.
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Ingredients
Instructions
  1. Doe de yoghurt en bevroren bessen in een degelijke blender. Mix fijn. Het kan even duren voor de bessen volledig fijngehakt zijn.
  2. Stort uit in kommetjes en houd goed koud tot aan het opdienen.
  3. Schik er net voor het serveren wat verse vruchten en enkele blaadjes munt op. Smakelijk!
Recipe Notes

Met dit leuke basisrecept kan je eindeloos variĆ«ren: een andere fruitsoort, een beetje honing bij de yoghurt,…