Leuk als lunch of op een picnic: wraps! Je kan er heerlijk mee variëren en talloze ingrediënten in kwijt. Dit recept is ideaal wanneer je nog wat gerookte zalm over hebt. Gecombineerd met hardgekookte eitjes, spinazie en een verrassende mosterdmayonaise heb je in geen tijd een lekkere hap klaar!
Leuk als lunch of op een picnic: wraps! Je kan er heerlijk mee variëren en talloze ingrediënten in kwijt. Dit recept is ideaal wanneer je nog wat gerookte zalm over hebt. Gecombineerd met hardgekookte eitjes, spinazie en een verrassende mosterdmayonaise heb je in geen tijd een lekkere hap klaar!
Porties | Prep Tijd |
6wraps | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
6wraps | 15minuten |
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 100 gram mayonaise
- 3 eetlepels mosterd
- 6 volkoren wraps
- 12 plakjes gerookte zalm
- 3 hardgekookte eieren
- 100 gram babyspinazie
Porties: wraps
Ingrediënten
Porties: wraps
|
Instructies
- Snipper de rode ui erg fijn. Roer door de mayonaise en mosterd.
- Besmeer de helft van elke wrap met de mosterdmayo.
- Schik op elke wrap twee plakjes gerookte zalm.
- Pel de eieren en snijd in schijfjes. Verdeel over de wraps.
- Verdeel de babyspinazie over de wraps en rol ze stevig op.
- Snijd de wraps in twee met een scherp mes en serveer meteen of bewaar in folie. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind