VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Wraps met zalm, ei en mosterdmayo
Leuk als lunch of op een picnic: wraps! Je kan er heerlijk mee variƫren en talloze ingrediƫnten in kwijt. Dit recept is ideaal wanneer je nog wat gerookte zalm over hebt. Gecombineerd met hardgekookte eitjes, spinazie en een verrassende mosterdmayonaise heb je in geen tijd een lekkere hap klaar!
Servings Prep Time
6wraps 15minuten
Servings Prep Time
6wraps 15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Snipper de rode ui erg fijn. Roer door de mayonaise en mosterd.
  2. Besmeer de helft van elke wrap met de mosterdmayo.
  3. Schik op elke wrap twee plakjes gerookte zalm.
  4. Pel de eieren en snijd in schijfjes. Verdeel over de wraps.
  5. Verdeel de babyspinazie over de wraps en rol ze stevig op.
  6. Snijd de wraps in twee met een scherp mes en serveer meteen of bewaar in folie. Smakelijk!