De receptenmakers van supermarktketen Colruyt zorgen voor gevarieerde, betaalbare en niet al te moeilijke recepten. Dit is daar een prima voorbeeld van: een mals en gezond stukje zalm dat heerlijk en makkelijk gecombineerd wordt met parelcouscous, broccoli en mosseltjes in een (kant-en-klare) bearnaisesaus. Of hoe je snel en toch verrassend culinair kan koken op een gewone weekdag.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Versnijd de broccoli in fijne roosjes. Schil de stam van de broccoli en versnijd samen met de wortelen in fijne reepjes (julienne).
- Kook de groentjes samen met de parelcouscous gedurende een 8-tal minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
- Pel en snipper ondertussen de sjalot fijn.
- Bak de zalmfilets gedurende 5 minuten langs elke kant aan in olijfolie in een ruime pan. Strooi de gesnipperde sjalot rond de vis zodat die kan mee garen. Kruid met peper en zout.
- Verwarm tot slot de bearnaisesaus. Roer er net voor het opdienen de mosselen door.
- Verdeel de parelcouscous met groentjes over de borden. Schik er telkens een gebakken zalmfilet op. Werk af met een royale lepel bearnaisesaus. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind