Wie graag een beetje origineler luncht, kan rekenen op dit gezonde recept van Sandra Bekkari. Wraps zijn immers snel klaargemaakt en je kan er alle kanten mee uit. Sandra leert je in dit recept hoe je eenvoudig zelf (spelt)wraps kan maken. Tot slot kiest ze voor een eenvoudige maar lekkere vulling met ricotta en gerookte zalm.
Wie graag een beetje origineler luncht, kan rekenen op dit gezonde recept van Sandra Bekkari. Wraps zijn immers snel klaargemaakt en je kan er alle kanten mee uit. Sandra leert je in dit recept hoe je eenvoudig zelf (spelt)wraps kan maken. Tot slot kiest ze voor een eenvoudige maar lekkere vulling met ricotta en gerookte zalm.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 15minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 15minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Ingrediënten
- Speltwraps
- 100 gram speltbloem
- 200 ml water
- 1 ei
- peper en zout
- Vulling
- 2 eetlepels ricotta
- 2 eetlepels verse groene kruiden dille, bieslook, peterselie,...
- 80 gram gerookte zalm
- 1 eetlepel roze peperbes
- rucola of sla naar keuze
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten voor de speltwraps met een garde tot een homogeen beslag.
- Bak het beslag op in een pan zoals je pannenkoeken zou bakken. Laat afkoelen.
- Roer de kruiden door de ricotta en breng op smaak met peper en zout.
- Besmeer de wraps met de kruidige ricotta. Schik er de zalm, roze peperbessen en wat rucola op.
- Rol netjes op (steek eventueel vast met een prikker) en versnijd naar wens. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind