VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Speltwraps met ricotta en gerookte zalm (Sandra Bekkari)
Wie graag een beetje origineler luncht, kan rekenen op dit gezonde recept van Sandra Bekkari. Wraps zijn immers snel klaargemaakt en je kan er alle kanten mee uit. Sandra leert je in dit recept hoe je eenvoudig zelf (spelt)wraps kan maken. Tot slot kiest ze voor een eenvoudige maar lekkere vulling met ricotta en gerookte zalm.
Servings Prep Time
2personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Servings Prep Time
2personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Speltwraps
Vulling
Instructions
  1. Meng alle ingrediënten voor de speltwraps met een garde tot een homogeen beslag.
  2. Bak het beslag op in een pan zoals je pannenkoeken zou bakken. Laat afkoelen.
  3. Roer de kruiden door de ricotta en breng op smaak met peper en zout.
  4. Besmeer de wraps met de kruidige ricotta. Schik er de zalm, roze peperbessen en wat rucola op.
  5. Rol netjes op (steek eventueel vast met een prikker) en versnijd naar wens. Smakelijk!