Op hete dagen moet lekker tafelen ook simpel zijn, het is immers geen pretje om lang te staan zweten in de keuken. Colruyt heeft dat goed begrepen,: met dit eenvoudige recept bij de hand maak je een lekker avondmaal dat uitblinkt in smaak én gemak.
Op hete dagen moet lekker tafelen ook simpel zijn, het is immers geen pretje om lang te staan zweten in de keuken. Colruyt heeft dat goed begrepen,: met dit eenvoudige recept bij de hand maak je een lekker avondmaal dat uitblinkt in smaak én gemak.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 4 restaurantsteaks steak met stukje lookboter
- 400 gram orzo/risoni Griekse, rijstvormige pasta
- 1 ui fijngesnipperd
- 2 teentjes look fijngesnipperd
- 1 courgette in hapklare stukjes versneden
- 1 aubergine in hapklare stukjes versneden
- 70 gram tomatenpuree
- 7 dl groentebouillon
- basilicum gedroogd
- oregano gedroogd
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een ruime kookpot. Fruit de gesnipperde ui en knoflook.
- Voeg de stukjes courgette en aubergine en laat enkele minuutjes bakken.
- Meng de pasta met de tomatenpuree onder de groentjes. Laat heel even aanbakken, blus dan met de bouillon. Kruid voldoende met (gedroogde) basilicum en oregano. Laat een kwartiertje garen op een zacht vuur.
- Kruid ondertussen de steaks met peper en zout. Bak naar wens in een scheutje olijfolie.
- Controleer na vijftien minuten of de pasta voldoende gegaard is en werk af met peper/zout. Serveer met de (in plakjes gesneden) steaks, afgewerkt met de stukjes lookboter. Smakelijk!
Share this Recipe
Welke witte saus ligt op het vlees aub? Dank, Ludwine
Dat is een schijfje kruidenboter, Ludwine. Simpel en efficiënt!