Kipgehaktballen met speltpasta en broccolisaus (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier! Kipgehaktballen met speltpasta en broccolisaus (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kipgehaktballen met speltpasta en broccolisaus (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kipgehaktballen met speltpasta en broccolisaus (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Gehaktballetjes zijn terecht een favoriet bij jong en oud. Ook Sandra Bekkari is er dol op, al kiest ze liever voor kippengehakt wat magerder en gezonder is. Ze serveert er een heerlijke pasta met een broccolisausje en kastanjechampignons bij. genieten!
Kipgehaktballen met speltpasta en broccolisaus (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Gehaktballetjes zijn terecht een favoriet bij jong en oud. Ook Sandra Bekkari is er dol op, al kiest ze liever voor kippengehakt wat magerder en gezonder is. Ze serveert er een heerlijke pasta met een broccolisausje en kastanjechampignons bij. genieten!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Hak de teentjes knoflook samen met een handvol basilicumblaadjes fijn. Meng samen met het amandelmeel, peper en zout door het gehakt.
  2. Rol balletjes van het gehakt. Bak ze rondom goudbruin in scheut olijfolie.
  3. Versnijd aansluitend de broccoli's in roosjes en stoom ze beetgaar.
  4. Breng de pasta aan de kook in gezouten water en laat garen volgens de instructies op de verpakking.
  5. Schep de gehaktballetjes uit de pan en houd ze warm. Voeg een vers scheutje olijfolie aan de pan toe en bak de champignons er in op hoog vuur.
  6. Breng de champignons op smaak met peper, zout en balsamicoazijn. Voeg dan de gehaktballen terug toe.
  7. Mix de gestoomde broccoliroosjes samen de de helft van de Parmezaanse kaas, de sojaroom en een flinke scheut olijfolie in een blender. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Roer de broccolisaus door de pasta. Werk af met de champignons, gehaktballetjes, Parmezaanse kaas en nog wat verse blaadjes basilicum. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*