Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)? Het beste recept vind je hier! Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (16 votes cast)
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt), 3.1 out of 5 based on 16 ratings
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)
Recept Afdrukken
Het perfecte zomerdessert is fruitig en vraagt weinig werk. Exact wat deze clafoutis - een typisch Frans gebak - met krieken is! Piet Huysentruyt zorgt er voor dat jouw zonnige taart helemaal juist wordt gebakken.
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)
Recept Afdrukken
Het perfecte zomerdessert is fruitig en vraagt weinig werk. Exact wat deze clafoutis - een typisch Frans gebak - met krieken is! Piet Huysentruyt zorgt er voor dat jouw zonnige taart helemaal juist wordt gebakken.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 30minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
30minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Meng de room en melk met de eieren en suikers in een kom.
  2. Doe in een andere kom de (gezeefde) bloem. Giet er het beslag beetje bij beetje onder en roer goed met een garde. Voeg tot slot het scheutje Kirsch toe.
  3. Stort de uitgelekte krieken uit in een beboterde taartvorm. Overgiet met het deeg.
  4. Zet de taart in een voorverwarmde oven (180°) en laat een half uurtje bakken.
  5. Laat de taart afkoelen en bestrooi met bloemsuiker voor het opdienen. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*