Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 30minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
30minuten |
Ingredients
- 3 eieren
- 3 eierdooiers
- 100 gram kristalsuiker
- 25 gram bloem
- 1 dl melk
- 1 dl room
- 1 zakje Vanillesuiker
- 1 bokaal ontpitte krieken uitgelekt
- 1 scheutje Kirsch
- bloemsuiker
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng de room en melk met de eieren en suikers in een kom.
- Doe in een andere kom de (gezeefde) bloem. Giet er het beslag beetje bij beetje onder en roer goed met een garde. Voeg tot slot het scheutje Kirsch toe.
- Stort de uitgelekte krieken uit in een beboterde taartvorm. Overgiet met het deeg.
- Zet de taart in een voorverwarmde oven (180°) en laat een half uurtje bakken.
- Laat de taart afkoelen en bestrooi met bloemsuiker voor het opdienen. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind