Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier! Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Hoewel Sandra Bekkari inzet op gezonde en magere gerechten, betekent dat niet dat een stukje chocolade verboden is. Integendeel. In dit recept presenteert Sandra haar gezonde chocolademousse (zonder suiker), heerlijk aangevuld met bosvruchten en geroosterde amandel.
Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Hoewel Sandra Bekkari inzet op gezonde en magere gerechten, betekent dat niet dat een stukje chocolade verboden is. Integendeel. In dit recept presenteert Sandra haar gezonde chocolademousse (zonder suiker), heerlijk aangevuld met bosvruchten en geroosterde amandel.
Servings Prep Time Passive Time
4personen 20minuten 1uur
Servings Prep Time
4personen 20minuten
Passive Time
1uur
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Smelt de fondantchocolade au bain marie: verhit een grote pot water, koken hoeft niet. Zet er een kleinere pot in, voeg de chocolade toe en laat rustig smelten. Roer regelmatig.
  2. Klop de eiwitten op met een mixer tot ze helemaal stijf zijn.
  3. Laat de gesmolten chocolade wat afkoelen (zonder dat die terug gaat stollen). Roer door de opgeklopte eiwitten en meng voorzichtig door elkaar.
  4. Verdeel de chocomousse over glaasjes of kommetjes per persoon. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast.
  5. Rooster ondertussen de amandelschilfers in een pan met antikleeflaag.
  6. Werk de porties chocomousse af met de amandelschilfers en bosvruchten naar wens. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*