Servings | Prep Time | Passive Time |
4personen | 15minuten | 2uur |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Smelt de witte chocolade (au bain marie of in de microgolfoven).
- Laat de gelatine smelten volgens de instructies op de verpakking voor een koude bereiding.
- Scheid ondertussen de eieren. Klop het eigeel op met de helft van de suiker.
- Klop het eiwit stijf met de andere helft van de suiker.
- Klop de room op. Die mag echter nog wat smeuïg zijn.
- Voeg het opgeklopte eigeel toe aan de gesmolten chocolade. Meng goed om.
- Roer er voorzichtig de room onder, gevolgd door de gesmolten gelatine. Roer er daarna, opnieuw voorzichtig, het opgeklopte eiwit onder.
- Roer de mousse niet meer eenmaal volledig gemengd. Stort uit in een schaal (of aparte glaasjes) en laat 2 uur opstijven in de koelkast alvorens te serveren. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind