Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier! Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos (Sofie Dumont)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Dit visrecept van Sofie Dumont is snel klaar en barst van smaak. Inspiratie haalde ze in Aziatische keukens met ingrediënten zoals citroengras en kokos. Perfect om smaakvol te variëren zonder veel werk!
Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Dit visrecept van Sofie Dumont is snel klaar en barst van smaak. Inspiratie haalde ze in Aziatische keukens met ingrediënten zoals citroengras en kokos. Perfect om smaakvol te variëren zonder veel werk!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Snipper de chilipeper en knoflook fijn, het stukje gember in fijne reepjes (julienne) en de stengels citroengras in vier stukken.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan. Stoof chilipeper, knoflook, gember en citroengras even aan.
  3. Versnijd de tomaten in schijven en voeg samen met de kokosroom toe aan de pan. Kruid met peper en zout. Laat vijf minuten sudderen.
  4. Kruid de visfilets langs elke kant met peper en zout. Leg ze in de saus. Laat vijf à tien minuten verder pruttelen.
  5. Werk af met gesnipperde lente-ui en dien meteen op. Lekker met rijst, noedels, brood of gewoon zo. Smakelijk!
Recipe Notes

Tip: geen zeebaars? Werk gerust met een ander stukje vis dat beschikbaar is (tong, wijting, dorade,...).

Share this Recipe

Speak Your Mind

*