Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 6 tomaten
- 2 takken citroengras
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine chilipeper
- 50 gram gember
- 40 cl kokosroom
- 800 gram zeebaarsfilet op vel
- olijfolie
- lente-ui
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Snipper de chilipeper en knoflook fijn, het stukje gember in fijne reepjes (julienne) en de stengels citroengras in vier stukken.
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan. Stoof chilipeper, knoflook, gember en citroengras even aan.
- Versnijd de tomaten in schijven en voeg samen met de kokosroom toe aan de pan. Kruid met peper en zout. Laat vijf minuten sudderen.
- Kruid de visfilets langs elke kant met peper en zout. Leg ze in de saus. Laat vijf à tien minuten verder pruttelen.
- Werk af met gesnipperde lente-ui en dien meteen op. Lekker met rijst, noedels, brood of gewoon zo. Smakelijk!
Recipe Notes
Tip: geen zeebaars? Werk gerust met een ander stukje vis dat beschikbaar is (tong, wijting, dorade,...).
Share this Recipe
Speak Your Mind