Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 400 gram linguine
- 2 grote sjalot
- 4 teentjes knoflook
- 200 gram spinazie
- 800 gram tomatenblokjes (blik)
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 snuifje chilipoeder
- Provençaalse kruiden
- 600 gram kabeljauw
- 1 bosje peterselie
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Kook de linguine beetgaar in gezouten water.
- Snipper ondertussen de sjalotten en knoflook fijn. Fruit in een hoge pan (sauteuse) in een scheutje olijfolie.
- Voeg de spinazie toe en laat even aanbakken tot die net gekrompen is.
- Voeg de kappertjes toe en overgiet met de tomatenblokjes. Breng zachtjes aan de kook.
- Breng de saus op smaak met, peper, zout, Provençaalse kruiden en een snuifje chili.
- Versnijd de kabeljauw in hapklare stukken. Voeg toe aan de saus en laat nog een vijftal minuten pruttelen, tot de stukken vis net gaar zijn.
- Roer de linguine door de saus. Werk af met vers gesnipperde peterselie en serveer meteen. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind