VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Mediterraanse linguine met kabeljauw
Een flink bord pasta smaakt altijd. Je kan er bovendien alle kanten mee uit. Zo wordt in dit recept linguine lekker gecombineerd met een mediterraans sausje en malse blokjes kabeljauw. Perfect om snel een gezond gerecht op tafel te zetten.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de linguine beetgaar in gezouten water.
  2. Snipper ondertussen de sjalotten en knoflook fijn. Fruit in een hoge pan (sauteuse) in een scheutje olijfolie.
  3. Voeg de spinazie toe en laat even aanbakken tot die net gekrompen is.
  4. Voeg de kappertjes toe en overgiet met de tomatenblokjes. Breng zachtjes aan de kook.
  5. Breng de saus op smaak met, peper, zout, Provençaalse kruiden en een snuifje chili.
  6. Versnijd de kabeljauw in hapklare stukken. Voeg toe aan de saus en laat nog een vijftal minuten pruttelen, tot de stukken vis net gaar zijn.
  7. Roer de linguine door de saus. Werk af met vers gesnipperde peterselie en serveer meteen. Smakelijk!