Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze? Het beste recept vind je hier! Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze, 4.0 out of 5 based on 1 rating
Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze
Recept Afdrukken
Wie op zoek is naar een feestelijk hapje kan niet rond Sint-Jakobsvruchten. Ze zijn niet goedkoop, maar eenvoudig bereid en met talloze ingrediënten te combineren. De amuse in dit recept haalt inspiratie in het verre oosten: het sausje is gebasseerd op typisch Vietnamese technieken en smaakmakers.
Sint-jakobsnoten op Vietnamese wijze
Recept Afdrukken
Wie op zoek is naar een feestelijk hapje kan niet rond Sint-Jakobsvruchten. Ze zijn niet goedkoop, maar eenvoudig bereid en met talloze ingrediënten te combineren. De amuse in dit recept haalt inspiratie in het verre oosten: het sausje is gebasseerd op typisch Vietnamese technieken en smaakmakers.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Hak de teentjes knoflook fijn, rasp de gember en snipper de lente-ui. Meng samen met de vissaus en Sint-Jakobsnoten en laat een kwartiertje marineren.
  2. Meng ondertussen alle ingrediënten voor de saus in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat rustig reduceren tot een stroperig sausje.
  3. Verhit een scheutje arachide-olie. Bak de Sint-Jakobsnoten kort aan.
  4. Zeef de saus en kruid indien nodig naar smaak bij met peper/zout.
  5. Schik enkele Sint-jakobsnoten in een potje per persoon en lepel er wat saus over. Versier met enkele blaadjes koriander, een takje zeekraal en een reepje lente-ui. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*