Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 50minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
50minuten |
Ingredients
- 2 dl yoghurt naturel
- 200 gram bloemsuiker
- 2 eieren
- 1 theelepel citroenzeste vers geraspt
- 200 gram zelfrijzende bloem
- 6 eetlepels olie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe de yoghurt in een ruime mengkom.
- Voeg de bloemsuiker, eieren en citroenzeste toe.
- Zeef de zelfrijzende bloem en voeg toe. Meng tot een glad, homogeen beslag.
- Voeg tot de slot de olie al roerend en geleidelijk toe.
- Verdeel het beslag in cupcake vormpjes (doe de ze niet helemaal vol).
- Laat de yoghurt-cupcakes 50 minuten bakken op 180°. Werk eventueel naar smaak af met suiker, fruit, glazuur,... Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind