Rösti met mierikswortelcrème en gerookte zalm (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Rösti met mierikswortelcrème en gerookte zalm (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Rösti met mierikswortelcrème en gerookte zalm (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Rösti met mierikswortelcrème en gerookte zalm (Colruyt)
Recept Afdrukken
Smakelijke hapjes op feestelijke momenten hoeven niet moeilijk te zijn om toch verrassend en lekker te zijn. Dit vlotte hapje van het receptenteam van Colruyt combineert zelfgemaakte, kleine röstis met gerookte zalm en een pittige crème van mierikswortel. Smullen!
Rösti met mierikswortelcrème en gerookte zalm (Colruyt)
Recept Afdrukken
Smakelijke hapjes op feestelijke momenten hoeven niet moeilijk te zijn om toch verrassend en lekker te zijn. Dit vlotte hapje van het receptenteam van Colruyt combineert zelfgemaakte, kleine röstis met gerookte zalm en een pittige crème van mierikswortel. Smullen!
Servings Prep Time Cook Time
14hapjes 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
14hapjes 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: hapjes
Ingredients
Servings: hapjes
Instructions
  1. Schil de aardappelen en rasp fijn. Spoel ze zeker niet (het zetmeel heb je nodig voor de binding).
  2. Roer de bloem en het ei door de geraspte aardappelen. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Verhit een flinke scheut olijfolie in een ruime pan met antikleeflaag. Maak kleine, dikke pannenkoekjes van het aardappelmengsel.
  4. Bak langs één kant aan tot ze goudbruin zijn (5 à 8 minuten) op een matig vuur, laat daarna ook de andere kant gedurende een vijftal minuten bruinen.
  5. Snipper ondertussen het merendeel van de dille fijn. Meng met de ricotta, mierikswortel, wat peper en een snuifje zout.
  6. Schik de röstis op bordjes of een serveerplank. Lepel er wat mierikswortelcrème op, gevolgd door een reepje gerookte zalm en nog wat dille. Smakelijk!
Recipe Notes

Mag het écht snel vooruit gaan? Werk dan met kan-en-klare röstis die je enkel nog hoeft af te bakken.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*