Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 400 gram tagliatelle
- 8 eetlepels gerookte spekblokjes
- 1 teentje knoflook gepeld en fijngehakt
- 16 champignons in plakjes gesneden
- 2 dl room
- 1 scheutje citroensap
- 4 eetlepels gehakte peterselie
- boter
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de pasta aan de kook volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Verhit een ruime braadpan. Bak de spekblokjes aan met een klontje boter op hoog vuur.
- Verlaag het vuur en voeg de gesnipperde look en versneden champignons toe. Bak goed aan tot de champignons gaar zijn.
- Overgiet met de room en laat even inkoken. Werk af met peper en zout.
- Laat de gegaarde pasta uitlekken en spoel met koud water. Meng onder de saus en fris op met een beetje citroensap.
- Besprenkel net voor het opdienen met vers gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind