Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 10minuten | 5minuten | 2uur |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time | Passive Time |
5minuten | 2uur |
Ingredients
- 500 gram gepelde scampi/garnaalstaarten diepvries, ontdooid
- 4 teentjes look gepeld en geplet
- 2 eetlepels verse peterselie fijngehakt
- 0,5 citroen uitgeperst
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Controleer of de scampi volledig ontdooid zijn. Dep droog.
- Meng de scampi met de geplette look en fijngehakte peterselie. Vul aan met een scheutje citroensap en een flinke scheut olijfolie.
- Kruid de scampi af met voldoende peper en zout. Dek af en laat minstens 2 uur marineren op een koele plek. Bij voorkeur gebruik je ze pas de dag nadien.
- Prik de gemarineerde scampi op een satéstokje en bak kort langs elke kant op een hete barbecue of grillpan. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind