Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 4 asperges
- 2 wortelen
- 2 vastkokende aardappelen
- 150 gram maïs (blik) uitgelekt
- 2 eetlepels magere yoghurt
- 2 takjes peterselie fijngehakt
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller. Snijd de harde onderkantjes af. Schil de aardappelen en snijd in kleine, hapklare stukjes. Doe hetzelfde met de wortelen.
- Breng de asperges met de stukjes aardappelen en wortel aan de kook in lichtgezouten water. Haal van het vuur zodra het water kookt en laat dan nog 5 minuten rusten.
- Laat alles uitlekken en afkoelen. Snijd de asperges in stukjes, ongeveer even groot als de stukjes aardappel en wortel.
- Meng de voorgegaarde en afgekoelde groentjes in een kom met de stukjes maïs. Roer er de yoghurt onder en breng op smaak met de gesnipperde peterselie, peper en eventueel nog wat zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind