Guacamole is ondertussen een heel populair dipsausje op feestjes over de hele wereld. Er bestaan heel wat recepten om het exotische sausje op basis van avocado te bereiden. Zelfs sterrenchefs zoals Sergio Herman geven er graag hun eigen interpretatie van. Sergio gelooft niet in look, wel in meer frisse toetsen en extra pit om je guacamole te perfectioneren.
Guacamole is ondertussen een heel populair dipsausje op feestjes over de hele wereld. Er bestaan heel wat recepten om het exotische sausje op basis van avocado te bereiden. Zelfs sterrenchefs zoals Sergio Herman geven er graag hun eigen interpretatie van. Sergio gelooft niet in look, wel in meer frisse toetsen en extra pit om je guacamole te perfectioneren.
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 2 avocado's goed rijp
- 1 limoen
- 1 Spaanse peper ontpit en fijngesneden.
- 1 bosje koriander
- Suiker
- azijn
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Pel de avocado's en verwijder de pitten. Doe het vruchtvlees in een blender of maatbeker.
- Kruid met zout, een snuifje suiker, de gesnipperde Spaanse peper en een bosje koriander.
- Voeg zowel wat zeste als het sap van de limoen toe. Doe er tot slot enkele druppels azijn en een royale scheut olijfolie bij.
- Mix fijn en kruid, naar smaak en indien nodig, af met peper/zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind