Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 3uur |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
3uur |
Ingredients
- 600 gram varkensgebraad
- 6 plakjes gerookt spek
- 1 takje tijm
- boter
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Kruid rondom met peper en zout.
- Verhit een braadpan en smelt er een klont boter in.
- Schroei het vlees rondom aan.
- Haal het vlees uit de pan en wikkel in met plakjes gerookt spek.
- Leg het gebraad in de slowcooker, samen met het takje tijm. Laat 2 uur op hoge stand of 3 à 4 uur op lage stand smoren. Smakelijk!
Recipe Notes
Je kan gerust allerlei groentjes bij het vlees doen, zo krijgt het nog meer smaak en heb je meteen een volledig gerecht.
Share this Recipe
Speak Your Mind