VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)
Gesmoord varkensgebraad (slow cooker)
Het allerfijnste aan een slowcooker is dat je zonder zorgen heerlijk kan koken. De trage gaartijd garandeert malse en sappige resultaten. Een varkensgebraadje wordt in de oven snel taai, probeer dus zeker deze bereidingswijze eens uit!
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
3uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
3uur
Ingredients
Instructions
  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Kruid rondom met peper en zout.
  2. Verhit een braadpan en smelt er een klont boter in.
  3. Schroei het vlees rondom aan.
  4. Haal het vlees uit de pan en wikkel in met plakjes gerookt spek.
  5. Leg het gebraad in de slowcooker, samen met het takje tijm. Laat 2 uur op hoge stand of 3 à 4 uur op lage stand smoren. Smakelijk!
Recipe Notes

Je kan gerust allerlei groentjes bij het vlees doen, zo krijgt het nog meer smaak en heb je meteen een volledig gerecht.