Gemarineerde kippenbouten? Het beste recept vind je hier! Gemarineerde kippenbouten? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Gemarineerde kippenbouten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gemarineerde kippenbouten
Recept Afdrukken
Kippenbouten zijn makkelijk klaargemaakt, niet duur en toch erg lekker. Ontdek in dit recept een heerlijke marinade die bij talloze bijgerechten past. Bovendien kan je bijna al het werk aan de oven laten.
Gemarineerde kippenbouten
Recept Afdrukken
Kippenbouten zijn makkelijk klaargemaakt, niet duur en toch erg lekker. Ontdek in dit recept een heerlijke marinade die bij talloze bijgerechten past. Bovendien kan je bijna al het werk aan de oven laten.
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
4personen 10minuten 1uur 1uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
1uur 1uur
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Schik de kippenbouten in een ruime schaal.
  2. Bestrooi met alle kruiden (curry, paprika, kurkuma, koriander, chili) en flink wat peper/zout.
  3. Overgiet met een royale scheut olijfolie. Wrijf de kruiden en de olie met je handen zorgvuldig over de kippenbillen.
  4. Laat minstens één uur, bij voorkeur overnacht, marineren in de koelkast.
  5. Schik de kippenbillen in een propere ovenschaal. Laat 45 tot 60 minuten braden in de oven (160°), tot het vlees bijna van het bot valt.
  6. Serveer met bijlagen naar wens. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*