Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 10minuten | 1uur | 1uur |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time | Passive Time |
1uur | 1uur |
Ingredients
- 4 kippenbouten
- 2 eetlepels gerookt paprikapoeder
- 2 eetlepels currypoeder
- 1 koffielepel kurkuma
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 snuifje chilipoeder
- peper en zout
- olijfolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Schik de kippenbouten in een ruime schaal.
- Bestrooi met alle kruiden (curry, paprika, kurkuma, koriander, chili) en flink wat peper/zout.
- Overgiet met een royale scheut olijfolie. Wrijf de kruiden en de olie met je handen zorgvuldig over de kippenbillen.
- Laat minstens één uur, bij voorkeur overnacht, marineren in de koelkast.
- Schik de kippenbillen in een propere ovenschaal. Laat 45 tot 60 minuten braden in de oven (160°), tot het vlees bijna van het bot valt.
- Serveer met bijlagen naar wens. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind