Gehaktballetjes doen het altijd goed, jong en oud smult er van. Nu en dan past het zelfs binnen de gezonde receptjes van Pascale Naessens. Met een pure en eenvoudige saus met prei, curry en kokos wordt het een heerlijk, alledaags én koolhydraatarm maal!
Gehaktballetjes doen het altijd goed, jong en oud smult er van. Nu en dan past het zelfs binnen de gezonde receptjes van Pascale Naessens. Met een pure en eenvoudige saus met prei, curry en kokos wordt het een heerlijk, alledaags én koolhydraatarm maal!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 600 gram kippengehakt
- 4 eetlepels groene currypasta
- 4 dl kokosmelk
- 4 preistengels
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng het gehakt met een snuifje peper en zout. Rol er balletjes van en bak goudbruin in olijfolie.
- Snipper ondertussen de preistengels in fijne ringen (bewaar wat groen voor de afwerking).
- Haal de gehaktballetjes uit de pan (indien ze nog niet helemaal gaar zijn is dat niet erg).
- Voeg de gesnipperde prei met een scheutje water toe. Dek af en laat een zestal minuten aanstoven.
- Voeg kokosmelk, groene curry, de gehaktballetjes, een snuifje zout en een beetje peper toe. Laat nog even doorkoken.
- Serveer in diepe borden en versier met nog wat fijngesnipperd groen van de prei. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind