Behalve een ideale manier om restjes banaan op te werken, is bananenbrood gewoon een heel lekker tussendoortje. Dat weet Sandra Bekkari ook, al is deze variant van haar - zoals je mag verwachten - net iets origineler en gezonder door pindakaas, hazelnoten én stukjes chocolade toe te voegen.
Servings | Prep Time | Cook Time |
6personen | 10minuten | 45minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Mix de havermout met een cutter of blender tot je meel hebt.
- Meng met hazelnootmeel, een snuifje zout en bakpoeder.
- Mix de eieren, bananen en pindakaas in een cutter of blender tot een smeuïge massa.
- Roer de droge en natte ingrediënten samen tot een egaal beslag.
- Hak de chocolade en hazelnoten in fijne stukjes. Roer door het beslag.
- Giet in een cakevorm en laat 45 minuten garen in een voorverwarmde oven (180°, boven- en onderwarmte°).
- Laat het bananenbrood even afkoelen vooraleer je het uit de bakvorm haalt. Serveer lauw of koud. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind