Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 4 kippenburgers
- 4 keizerbroodjes of een ander rond broodje
- enkele blaadjes ijsbergsla
- 4 sneetjes cheddar
- 4 eetlepels guacamole
- 1 mango
- 0,5 rode ui
- enkele blaadjes koriander
- enkele schijfjes rode of groene chilipeper optioneel
- 1 klontje boter
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Smelt het klontje boter in een pan. Bak de kippenburgers op een matig vuur tot ze helemaal gaar zijn.
- Versnijd ondertussen de rode ui in fijne ringen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange, platte stukken.
- Halveer de broodjes. Haal de burgers uit de pan, en bak de broodjes langs de binnenkant heel even aan in het braadvet.
- Leg op de onderkant van elk broodje wat ijsbergsla. Schik daar de kippenburger op. Vervolg met een sneetje cheddar, een flinke eetlepel guacamole, enkele stukjes mango, een paar uiringen en enkele blaadjes koriander.
- Mag het pittig zijn? Verdeel dan enkele schijfjes chili over de guacamole.
- Serveer de burgers meteen, eventueel vergezeld van een portie frietjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind