Tagliatelle met spinazie, pompoen en staartvis in witloofsaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Tagliatelle met spinazie, pompoen en staartvis in witloofsaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Tagliatelle met spinazie, pompoen en staartvis in witloofsaus (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Tagliatelle met spinazie, pompoen en staartvis in witloofsaus (Colruyt)
Recept Afdrukken
Uit elk onderzoek blijft dat het aantal groentjes dat je dagelijks consumeert een onmiddellijke, positieve impact heeft op je gezondheid. Kies daarom vaker voor recepten zoals deze hier van Colruyt: pompoen en spinazie met een zacht stukje vis in een romig witloofsausje. De tagliatelle maakt er een eenvoudig maar origineel en lekker veelzijdig gerecht van.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 20minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Laat de stukken vis, indien nodig, ontdooien.
  2. Versnijd ondertussen de butternut in hapklare blokjes en snipper het witloof fijn.
  3. Bak de stukjes pompoen gedurende een vijftal minuten aan in een grote pan met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  4. Breng een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Gaar de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  5. Doe de stukken vis in een kookpot, overgiet met de visfond en breng aan de kook. Haal van het vuur eenmaal de fond kookt en laat dan nog vijf minuten rusten.
  6. Schep de stukken vis uit de pot en houd warm.
  7. Doe het fijngesnipperde witloof bij de visfond. Laat tot één derde inkoken. Voeg dan de room toe, laat nog even goed doorkoken en mix dan fijn tot een gladde saus. Werk af met peper en zout.
  8. Meng de stukjes gebakken pompoen met de spinazie door de gegaarde pasta. Serveer in diepe borden, vol witloofsaus en bovenop een stukje vis. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*