Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes? Het beste recept vind je hier! Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes, 4.0 out of 5 based on 1 rating
Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes
Recept Afdrukken
Wanneer je zin hebt in een gezonder gerechtje - na iets te veel royale tafelmomentjes - denken we vaak aan saaie rauwkost. Nochtans kan je met een handvol gezonde ingrediënten iets klaarmaken dat lekker én gezond is. Deze pasta is perfect op een zonnige dag, maar is evengoed perfect als afkickkost na alle feestdagen van kerst en nieuw.
Tagliatelle met kip, broccoli en radijsjes
Recept Afdrukken
Wanneer je zin hebt in een gezonder gerechtje - na iets te veel royale tafelmomentjes - denken we vaak aan saaie rauwkost. Nochtans kan je met een handvol gezonde ingrediënten iets klaarmaken dat lekker én gezond is. Deze pasta is perfect op een zonnige dag, maar is evengoed perfect als afkickkost na alle feestdagen van kerst en nieuw.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en gaar de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen een ruime pan (met deksel). Schroei de pijnboompitjes zonder vetstof tot ze mooi kleuren en geuren. Haal ze uit de pan en laat rusten op een stukje keukenpapier.
  3. Giet een scheutje olijfolie in de pan en fruit de fijngesneden sjalot met de geplette look en ringen rode ui op een matig vuur.
  4. Voeg de kippenblokjes toe en bak aan. Breng op smaak met peper, zout en de takjes verse tijm. Schud goed op.
  5. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg deze toe aan de pan eenmaal de kippenblokjes dichtgeschroeid zijn. Blus dan met de wijn en dek een vijftal minuutjes af.
  6. Giet de pasta af, maar voeg één à twee eetlepels van het kookvocht toe aan de pan. Breng dan naar wens verder op smaak met peper en zout. Meng er net voor het opdienen de pasta, de stukjes radijs en de aangebakken pijnboompitjes onder. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*