Servings | Prep Time |
4personen | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 20minuten |
Ingredients
- 2 eieren
- 2 vanillestokjes
- 2 eetlepels acaciahoning
- 180 gram platte kaas
- 170 gram mascarpone
- 2 kopjes koffie
- 2 theelepels Kaneel
- 8 volkoren speculaaskoekjes
- 2 scheutjes Amaretto optioneel
- 80 gram pure chocolade
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng de eidooiers (bewaar het eiwit) met het merg van de vanillestokjes en de honing.
- Voeg de platte kaas en mascarpone toe. Meng goed door elkaar.
- Klop het eiwit stijf en spatel voorzichtig door het kaasmengsel.
- Voeg (desgewenst) wat amaretto aan de koffie toe. Dompel de koekjes er heel even in onder en schik ze op de bodem van van glaasjes.
- Bestrooi elk laagje speculaas met wat kaneel. Lepel daar het kaasmengsel op en werk af met geraspte chocolade. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind