Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie? Het beste recept vind je hier! Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie
Recept Afdrukken
Vis hoeft niet altijd met puree geserveerd te worden, ook pasta in een prima keuze! Je kan het zelfs nog steeds vrij klassiek maken door er een romige pasta met verse spinazie van te maken. De delicate smaak van een schelvishaasje past daar prima bij, aangevuld met gepofte kerstomaatjes. Lekker gewoon, gewoon lekker!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Haal de stukken vis tijdig uit de koelkast. Kruid met peper en zout, laat op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 175°.
  2. Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
  3. Snipper het sjalotje en de tenen knoflook fijn. Stoof aan in een ruime, hoge pan in een scheutje olijfolie.
  4. Blus met een scheutje witte wijn, laat even uitkoken. Roer er dan de verse kaas door en laat zachtjes smelten.
  5. Wrijf een ovenschaaltje in met olijfolie. Leg er de stukken vis is en schik er de kerstomaatjes naast.
  6. Laat de schelvishaasjes 10 minuten bakken in de oven.
  7. Meng ondertussen de spinazie door de kaas en laat slinken. Roer er aansluitend de gegaarde pasta door en breng op smaak met gesnipperde peterselie, bieslook, peper, zout en nootmuskaat.
  8. Serveerde pasta met een stukje vis en enkele gepofte tomaatjes. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*