Servings | Prep Time | Cook Time |
1pizza | 5minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
1pizza | 5minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 1 rol pizzadeeg
- 100 ml tomatenpassata
- 0,5 ui fijngesneden
- 0,5 teen look geplet
- 100 gram gehakt
- 8 kerstomaatjes gehalveerd
- 0,25 courgette In fijne reepjes gesneden
- 100 gram mozzarella
- 1 eetlepel olijfolie
- oregano
- peper en zout
Servings: pizza
Ingredients
Servings: pizza
|
Instructions
- Rol het deeg uit en laat op kamertemperatuur komen.
- Fruit de ui en look in wat olijfolie en voeg de tomatenpassata toe. Laat even inkoken en breng op smaak met peper, zout en oregano.
- Bestrijk het deeg met een dun laagje saus. Bestrooi nonchalant met de gehalveerde kerstomaatjes en stukjes courgette. Verspreid het gehakt in kleine hoopjes over de volledige pizza.
- Besprenkel met wat olijfolie en extra oregano. Werk af met de mozzarella en schuif de pizza dadelijk in een voorverwarmde oven (200°). Laat een klein kwartiertjes bakken. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind