Ben je het ook een beetje beu om bij elke barbecue gewoon een krop sla, wat komkommer en tomaten te serveren? Met een minimum aan moeite en een klein beetje inspiratie, dankzij dit recept, zet je een frisse groentesalade op tafel die heel wat fijner en origineler is.
Ben je het ook een beetje beu om bij elke barbecue gewoon een krop sla, wat komkommer en tomaten te serveren? Met een minimum aan moeite en een klein beetje inspiratie, dankzij dit recept, zet je een frisse groentesalade op tafel die heel wat fijner en origineler is.
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 1 courgette
- 2 rode (punt)paprika's
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels kappertjes op azijn uitgelekt
- 2 takjes salie
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd de courgette in hapklare blokjes. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd in stukjes die ongeveer even groot zijn.
- Snipper de lente-uitjes in fijne ringetjes. Meng met de stukjes courgette, paprika en (uitgelekte) kappertjes.
- Voeg een scheutje olijfolie toe en breng op smaak met een snuifje peper en zout.
- Pluk de blaadjes salie en hak fijn. Roer net voor het opdienen onder de salade. Serveer koel. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind