Kabeljauw met spirelli en groene groentjes? Het beste recept vind je hier! Kabeljauw met spirelli en groene groentjes? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kabeljauw met spirelli en groene groentjes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kabeljauw met spirelli en groene groentjes
Recept Afdrukken
Wie houdt van een snelle en gezonde pasta met vis moet dit recept eenvoudige recept geprobeerd hebben. Een eenvoudig stukje kabeljauw met volkoren spirelli en groene groentjes (erwten, spinazie en selder) vormen samen een perfect, alledaagse gerecht waar je lekker en veel van kan smullen.
Kabeljauw met spirelli en groene groentjes
Recept Afdrukken
Wie houdt van een snelle en gezonde pasta met vis moet dit recept eenvoudige recept geprobeerd hebben. Een eenvoudig stukje kabeljauw met volkoren spirelli en groene groentjes (erwten, spinazie en selder) vormen samen een perfect, alledaagse gerecht waar je lekker en veel van kan smullen.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snipper de sjalot en groene selder fijn. Stoof aan in een scheutje olijfolie in een ruime, hoge pan (sauteuse).
  3. Blus met een royale scheut witte wijn. Laat de alcohol even verdampen. Roer er dan de mascarpone door en laat smelten tot een smeuïg sausje.
  4. Voeg de babyspinazie samen met de diepvrieserwtjes toe. Laat nog even doorwarmen. Let er op dat de erwtjes en spinazie nog frisgroen zijn.
  5. Bak de stukken kabeljauw net voor het opdienen langs elke kant aan in een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  6. Giet de gegaarde pasta af maar bewaar een deel van het kookvocht. Roer de pasta door de groentjes en voeg naar smaak wat kookvocht toe om de saus losser te maken.
  7. Werk de pasta af met peper, zout en vers gesnipperde bieslook. Serveer in diepe borden met op elke portie een stuk gebakken vis, vers uit de pan. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*