Pure chocoladekoekjes die zo eenvoudig zijn dat je er gerust eentje extra kan nemen zonder jezelf schuldig te voelen? Dat zijn deze koekjes van Sandra Bekkari perfect omschreven. Erg simpel en toch heerlijk bij koffie, thee of als tussendoortje.
Pure chocoladekoekjes die zo eenvoudig zijn dat je er gerust eentje extra kan nemen zonder jezelf schuldig te voelen? Dat zijn deze koekjes van Sandra Bekkari perfect omschreven. Erg simpel en toch heerlijk bij koffie, thee of als tussendoortje.
Servings | Prep Time | Passive Time |
10koekjes | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
10koekjes | 10minuten |
Passive Time |
20minuten |
Ingredients
- 100 gram pure chocolade
- noten naar keuze studentenhaver, kokos, granola,...
Servings: koekjes
Ingredients
Servings: koekjes
|
Instructions
- Vul een kookpot met wat water en breng het zachtjes aan de kook. Zet daar een kleinere pot in zodat je de chocolade kan smelten (au bain marie).
- Breek de chocolade in stukjes en doe in de kleine pot. Laat rustig smelten, roer regelmatig.
- Leg ondertussen een vel bakpapier klaar op een bakplaat of plank die in de koelkast past. Breng grotere noten eventueel in kleinere stukken.
- Schep de gesmolten chocolade op het vel bakpapier. Duw wat platter met je lepel. Duw er noten (naar wens) in. Zet in de koelkast en laat hard worden. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind