Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme)? Het beste recept vind je hier! Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (9 votes cast)
Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme), 2.8 out of 5 based on 9 ratings
Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme)
Recept Afdrukken
Met dit recept maak jij het ideale valentijndessert! Roger Van Damme leert je een bavarois maken; luchtige pudding die vooral in taartvorm beroemd is. Deze variant met aardbeien is niet moeilijk om klaar te maken en bovenal romantisch lekker.
Bavarois van aardbeien (Roger Van Damme)
Recept Afdrukken
Met dit recept maak jij het ideale valentijndessert! Roger Van Damme leert je een bavarois maken; luchtige pudding die vooral in taartvorm beroemd is. Deze variant met aardbeien is niet moeilijk om klaar te maken en bovenal romantisch lekker.
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
4personen 20minuten 5minuten 1uur
Servings Prep Time
4personen 20minuten
Cook Time Passive Time
5minuten 1uur
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Laat de gelatineblaadjes weken in ijskoud water.
  2. Meng ondertussen de aardbeienpuree met de yoghurt, kristalsuiker en citroensap.
  3. Knijp de geweekte gelatine goed uit en laat smelten in een steelpannetje op een zacht vuur.
  4. Meng een klein beetje van de yoghurtmengeling onder de gelatine. Meng goed tot een homogeen mengsel. Meng dan onder de rest van het yoghurtmengsel.
  5. Klop de room op. Spatel daarna voorzichtig onder het yoghurtmengsel en laat opstijven in de koelkast (reken zeker op een uurtje).
  6. Werk af met aardbeiencoulis, verse slagroom en enkele aardbeitjes. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*