Met dit recept maak jij het ideale valentijndessert! Roger Van Damme leert je een bavarois maken; luchtige pudding die vooral in taartvorm beroemd is. Deze variant met aardbeien is niet moeilijk om klaar te maken en bovenal romantisch lekker.
Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 20minuten | 5minuten | 1uur |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Laat de gelatineblaadjes weken in ijskoud water.
- Meng ondertussen de aardbeienpuree met de yoghurt, kristalsuiker en citroensap.
- Knijp de geweekte gelatine goed uit en laat smelten in een steelpannetje op een zacht vuur.
- Meng een klein beetje van de yoghurtmengeling onder de gelatine. Meng goed tot een homogeen mengsel. Meng dan onder de rest van het yoghurtmengsel.
- Klop de room op. Spatel daarna voorzichtig onder het yoghurtmengsel en laat opstijven in de koelkast (reken zeker op een uurtje).
- Werk af met aardbeiencoulis, verse slagroom en enkele aardbeitjes. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind