Snel, simpel en comfy eten met een luxueus randje op een kille dag? Exact wat je hieronder kan vinden: een rustieke maar opvallend smaakvolle puree met aardpeer en spinazie, aangevuld met niets meer dan een spiegeleitje en grijze garnalen. Lekker eten moet niet moeilijk zijn!
Snel, simpel en comfy eten met een luxueus randje op een kille dag? Exact wat je hieronder kan vinden: een rustieke maar opvallend smaakvolle puree met aardpeer en spinazie, aangevuld met niets meer dan een spiegeleitje en grijze garnalen. Lekker eten moet niet moeilijk zijn!
| Servings | Prep Time | Cook Time |
| 4personen | 10minuten | 20minuten |
| Servings | Prep Time |
| 4personen | 10minuten |
| Cook Time |
| 20minuten |
Ingredients
- 400 gram loskokende aardappelen
- 400 gram aardpeer
- 400 gram spinazie
- 4 eieren
- 200 gram gepelde grijze garnalen
- enkele takjes peterselie
- 1 scheut karnemelk
- boter
- peper, zout en nootmuskaat
Servings: personen
|
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Schil de aardappelen en aardperen. Versnijd in grove stukken en kook gaar in gezouten water.
- Spoel ondertussen de spinazie en laat goed uitlekken. Versnijd grof en verwijder taaie stelen.
- Giet de gegaarde aardappelen en aardperen af. Laat even uitdampen. Roer er dan een scheut karnemelk en een flink klont boter door. Stamp tot puree en breng op smaak met voldoende peper, nootmuskaat en eventueel nog een snuifje zout.
- Snipper wat peterselie fijn. Roer een deel, samen met de spinazie, door de warme puree. Laat nog even rusten af het vuur, onder deksel.
- Smelt een klontje boter in een pan. Bak de eieren, kruid met peper en zout.
- Lepel de puree op borden. Schik er telkens een spiegeleitje op, vers uit de pan. Bestrooi tot slot met grijze garnalen en peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe






Speak Your Mind