Sinaassap? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be Sinaassap? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be

 

Recepten - sinaassap

Planter’s Punch

Planter’s Punch
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dit is een officiële IBA-cocktail die al een flinke poos bestaat. De herkomst zou in South-Carolina liggen, en werd op het einde van de 19de eeuw al beschreven. Een heerlijk drankje op basis van rum, perfect om jezelf op reis in de Caraïben te wanen!

Paradise

Paradise
Op zoek naar een originele en smaakvolle aperitief? Dan is een Paradise, zoals de naam uiteraard al weggeeft, een fantastische keuze!

Mimosa

Mimosa
Deze klassieke cocktail is een populaire starter op feestjes. Sommige luchtvaartmaatschappijen serveren deze cocktail steevast in eerste klasse. Ook op een brunch misstaat een Mimosa niet. Het is immers een heel eenvoudige en toegankelijke cocktail: half schuimwijn, half appelsiensap. Simpel, elegant en verfrissend.

Adriatique

Adriatique
Een lekkere aperitief is bij voorkeur fris, niet te zoet maar mag wel wat fruitig zijn. Een Adriatique past helemaal in dat plaatje. Deze minder bekende cocktail wordt gemaakt met Amaro Montenegro, een bijzonder lekkere likeur uit Italië, en vers appelsiensap.