Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 30minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Kuis en versnijd de wortelen, courgette, paprika en tomaten in hapklare stukken.
- Verhit een klein scheutje olijfolie in een ruime pan. Bak de spekreepjes aan in de hete olie.
- Verlaag het vuur en voeg de gesnipperde ui en look toe. Roer om en laat even zweten.
- Doe er de versneden groentjes bij. Laat een handvol minuten stoven. Voeg indien nodig een beetje olijfolie toe.
- Overgiet met de groentebouillon en breng zachtjes aan de kook.
- Snijd de aardappelen in hapklare stukjes en voeg samen met de olijven toe. Kruid met voldoende Provençaalse kruiden, peper en zout.
- Laat op een zacht vuur (afgedekt) pruttelen tot de stukjes aardappel gaar zijn. Voeg tijdens het garen, indien nodig, wat water toe.
- Hak de spinazie in grove stukken en roer net voor het opdienen onder de ratatouille. Werk af met peper/zout en bestrooi met lente-ui. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind