Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Snipper de witte kool in fijne reepjes. Kook gedurende een vijftal minuten beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken.
- Bak ondertussen het gehakt rul in een diepe, hoge pan met een snuifje peper en zout.
- Breng aansluitend een royale portie gezouten water aan de kook en gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Breng de gevogeltefond aan de kook in een steelpan. Snipper de sjalot en tenen knoflook fijn en laat even inkoken.
- Haal het steelpannetje van het vuur, voeg de boter toe en mix tot een gladde botersaus.
- Rits de blaadjes van de takjes tijm, hak fijn en voeg samen met de Parmezaanse kaas toe aan de saus. Kruid bij met peper, zout en nootmuskaat.
- Roer de witte kool, erwtjes en de pasta samen met de saus door het gehakt. Schud goed op en serveer meteen, eventueel met nog wat Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind