Tijdens een feestje worden de kleinsten van de bende wel eens overgeslagen op culinair niveau. Te dikwijls blijft het bij chips. Met dit receptje los je dat euvel, zonder enige moeite, geslaagd op. Bovendien zullen volwassenen net zo goed snoepen van deze lekkere miniworstenbroodjes.
Tijdens een feestje worden de kleinsten van de bende wel eens overgeslagen op culinair niveau. Te dikwijls blijft het bij chips. Met dit receptje los je dat euvel, zonder enige moeite, geslaagd op. Bovendien zullen volwassenen net zo goed snoepen van deze lekkere miniworstenbroodjes.
Servings | Prep Time | Cook Time |
16miniworstenbroodjes | 5minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
16miniworstenbroodjes | 5minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 1 rol Bladerdeeg kruimeldeeg kan ook
- 16 tv-worstjes in blik
- 1 ei
- mosterd en/of ketchup naar wens
Servings: miniworstenbroodjes
Ingredients
Servings: miniworstenbroodjes
|
Instructions
- Rol het deeg uit en laat het op kamertemperatuur komen.
- Snijd de ronde vorm in 16 spiesjes, de buitenkant (brede zijde) moet ongeveer zo lang zijn als een worstje.
- Rol in elk spietje deeg een worstje. Begin aan de brede zijde, eindig met het puntje. Schik de broodjes op een ovenschaal.
- Kluts het ei en bestrijk de worstenbroodjes met een borsteltje. Zo worden ze mooi goud-bruin.
- Schuif de miniworstenbroodjes in een hete oven (180°) en laat 10 à 15 minuutjes bakken.
- Serveer warm-lauw, naar smaak met een likje mosterd en/of ketchup. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind