Servings | Prep Time | Cook Time |
8personen | 10minuten | 10minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng alle ingrediënten voor de kippengehaktballetjes door elkaar. Breng naar wens op smaak met peper en zout.
- Verhit een ruime braadpan met een scheutje olijfolie.
- Rol balletjes van het gehakt ter grootte van een kleine pingpongbal. Bak ze rondom goudbruin in de hete olie.
- Snipper ondertussen de rode ui en teentjes knoflook fijn voor de tomatensaus.
- Stoof aan in een een scheutje olijfolie. Roer dan het tomatenconcentraat erdoor en laat even aanbakken.
- Voeg de stukjes tomaat samen met de takjes tijm, het blad laurier, de honing en balsamico toe. Roer om en laat eventjes pruttelen.
- Werk de saus af door tijm en laurier te verwijderen en naar smaak af te kruiden met peper en zout.
- Meng de gehaktballen door de tomatensaus en serveer warm. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind