Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 20minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Breng de rijst aan de kook in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper ondertussen de rode ui en knoflook fijn. Stoof aan in een scheutje olijfolie in een pan.
- Versnijd de paprika in grove stukken. Voeg toe aan de pan en laat aanbakken.
- Laat de rode bonen en maïs uitlekken. Roer dan door de paprika. Breng op smaak met peper, zout, chili, komijn, paprikapoeder en oregano.
- Versnijd aansluitend de kipfilets in reepjes. Kruid met peper en zout.
- Giet de gegaarde rijst af en roer door de groentjes. Laat nog even aanbakken op een matig vuur. Roer regelmatig en kruid bij naar wens.
- Bestuif de kipreepjes met bloem. Wentel dan door de losgeklopte eieren en daarna in de panko tot ze goed ingepakt zijn.
- Verhit een royale scheut arachideolie in een hoge pan. Bak de kipreepjes aan tot ze rondom goudbruin zijn. Kruid royaal met kippenkruiden.
- Werk de rijst af met vers gesnipperde koriander. Serveer met de avocado (versnijd in fijne partjes) en knapperige kipreepjes. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind