Gepaneerde roodbaars met tartaarsaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Gepaneerde roodbaars met tartaarsaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Gepaneerde roodbaars met tartaarsaus (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gepaneerde roodbaars met tartaarsaus (Colruyt)
Recept Afdrukken
Een knapperig stukje vis in een korstje met verse tartaarsaus? Daar kan niemand neen tegen zeggen! Lees in dit recept hoe het kookteam van Colruyt die simpele maar heerlijke klassieker klaarmaakt met roodbaars. Serveer er frietjes en een knapperig slaatje bij en genieten maar!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 20minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Laat de stukken vis, indien nodig, ontdooien. Dep ze goed droog met keukenpapier.
  2. Laat de eieren voor de tartaarsaus 8 à 10 minuten koken. Laat daarna schrikken onder koud water en afkoelen.
  3. Hak terwijl de eieren koken de kervel, blaadjes dragon, augurken en sjalot fijn.
  4. Kruid de bloem voor het paneren van de vis met voldoende peper en zout. Klop daarnaast de eieren los.
  5. Wentel elk stuk vis door de gekruide bloem. Dompel dan onder in de losgeklopte eieren en haal tot slot door de panko.
  6. Verhit een royale scheut olijfolie in een pan met antikleeflaag. Bak de gepaneerde stukken roodbaars 2 à 3 minuten langs elke kan aan, tot ze goudbruin en gaar zijn.
  7. Werk ondertussen de tartaar af door de gekookte eieren te pellen en te pletten. Roer samen met de kappertjes, gesnipperde kervel, dragon, sjalot en augurk door de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Serveer de gebakken stukken vis vers uit de pan met een flinke schep tartaarsaus, frietjes en een slaatje. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*