Peper, Zout & Nootmuskaat | Peper, Zout & Nootmuskaat |

 

Recepten - peper, zout & nootmuskaat

Bloedworst en appel met puree (Sofie Dumont)

Bloedworst en appel met puree (Sofie Dumont)
Bloedworst is een ietwat vergeten delicatesse van bij ons. Al wie er onterecht de neus voor ophaalt heeft het verfijnde product nog nooit een eerlijke kans gegeven. Dit recept kan ongetwijfeld helpen: een smeuïge puree en zoete appeltjes passen er perfect bij. (h)Eerlijke boerenkost voor elke dag!

Gestoofde adijvie met rozemarijnpatatjes en boerensaté

Gestoofde adijvie met rozemarijnpatatjes en boerensaté
Lekker eten klaarmaken hoeft niet moeilijk te zijn. Met verschillende ingrediënten kan je snel een gevarieerd bordje presenteren, zoals dit recept snel duidelijk zal maken.

Zeewolffilet met groentjes in witte wijn

Zeewolffilet met groentjes in witte wijn
Zeewolf is geen al te fraai wezen. Gelukkig smaakt de vis geweldig en leent die zich tot heel wat gevarieerde bereidingen; zoals met gestoofde groentjes in witte wijn.

Macaroni met kaas en ham

Macaroni met kaas en ham
Een absolute klassieker die jong en oud wereldwijd doet likkebaarden.

Duivenfilet met erwtenpuree en wortelen

Duivenfilet met erwtenpuree en wortelen
Duif is, ten onrechte, geen populaire vleeskeuze. Heel wat mensen zijn er onvoldoende mee vertrouwd of kennen enkel gestoofde duif. Duivenfilet (borst) is enorm lekker en best verfijnd. Als garnituur brengt dit recept erwten en wortelen, met een plezierige twist.