Servings | Cook Time |
1persoon | 10minuten |
Servings |
1persoon |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 2 eieren
- 1 handjevol verse bieslook
- 4 roosjes verse peterselie
- 1 kleine sjalot
- 1 toastboterham
- peper en zout
- 1 handvol kerstomaatjes
- 1 klontje boter
Servings: persoon
Ingredients
Servings: persoon
|
Instructions
- Hak alle kruiden extra fijn. Pel de sjalot en snijd fijn.
- Smelt een klontje boter in een pan. Fruit de sjalot. Breek vervolgens de eieren in de pan en voeg onmiddellijk de gehakte kruiden toe.
- Roerbak de eieren tot alles net gestold is. Neem de pan van het vuur en kruid de eieren af met peper en zout.
- Grill de toastboterham in een broodrooster. Leg warm op een bordje en giet er het roerei over. Werk af met enkele kerstomaten. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind