Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Ingredients
- 200 gram wilde rode zalm (blik) uitgelekt
- 1 sjalot
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels kleine augurken
- 1 bosje platte peterselie
- 100 gram preischeuten
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Pel de sjalot en snipper met de peterselie erg fijn. Snijd ook de augurkjes in fijne stukjes.
- Mix de zalm met de zure room tot een smeuïge massa in een blender. Voeg de gesnipperde sjalot, peterselie en augurkjes toe.
- Meng de mousse goed en breng naar wens op smaak met peper en zout.
- Serveer in een kommetje met stukjes brood/soepstengels er naast, of smeer op voorhand al op toastjes. Versier tot slot met de preischeuten. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind