Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Besmeer elke wrap met een flinke laag opgeklopte kaas. Zorg dat elk stukje besmeerd is.
- Leg er telkens een tweetal plakjes gerookte zalm op, tot de diameter zeker bedekt is. Meer mag, maar is niet noodzakelijk. Het is en blijft 'slechts' een hapje.
- Leg in het midden van elke wrap een verse lente-ui, ontdaan van het onderste stukje met de wortel. Wat buiten de wrap komt mag je eveneens afsnijden. Leg de lente-ui vervolgens terug op een uiteinde om makkelijk mee op te rollen.
- Bestrooi met een beetje zwarte peper en wat fijne kruiden. Rol op en druk goed aan. Snijd in stukjes van zo'n twee centimeter dik. Smakelijk!
Recipe Notes
Ook lekker: leg er een stukje komkommer bij. Je kan deze wraps trouwens perfect ruim op voorhand klaarmaken: wikkel elke rol in vershoudfolie en snijd net voor je kan opdienen in stukken.
Share this Recipe
|
Speak Your Mind